20 auditories energètiques a l’any a Terrassa

20 auditories energètiques a l’any a Terrassa

La tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones, Eva Candela, i Joan Trenchs Russo en representació de l’empresa Trenchs Enginyeria i Arquitectura SL, han signat avui un conveni entre l’Ajuntament de Terrassa i l’empresa, pel qual Trenchs Enginyeria i Arquitectura farà gratuïtament 20 auditories energètiques cada any als domicilis que designi l’Oficina municipal d’atenció a la pobresa energètica i promoció de l’eficiència energètica de Terrassa (OFIMAPE). Aquestes auditories constitueixen una de les múltiples línies d’actuació de l’OFIMAPE per atendre i protegir les persones en risc o en situació de pobresa energètica, i s’afegiran a les que ja fa la mateixa oficina a través d’empreses externes o de la Diputació de Barcelona.

A les auditories energètiques, personal qualificat visita les llars designades per l’Ofimape per tal de determinar possibles millores en els costums i consums energètics de la llar, i a partir d’aquí s’apliquen solucions senzilles com posar airejadors a les aixetes, elements per evitar fuites de calor a les finestres o als radiadors, canviar les gomes de les neveres en mal estat, etc.

El conveni té una durada inicial de dos anys prorrogables, i recull el compromís de 20 auditories sense cap cost per l’Ajuntament ni per les famílies que se’n beneficiaran.

Trenchs Enginyeria i Arquitectura SL és una empresa fundada el 2005 dedicada al desenvolupament de projectes d’obra, direcció d’obres, i consultoria tècnica d’aigua, energia, medi ambient i instal·lacions esportives. En els últims anys s’ha especialitzat en l’eficiència energètica i el desenvolupament de projectes en format BIM, que estalvia temps i recursos en el disseny i la construcció. Ha treballat per diferents clients públics i privats de la província de Barcelona, concretament a Terrassa, Matadepera, Sant Quirze i Castellbisbal, entre altres.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.