12.000 euros pel càncer infantil

La solidaritat guanyarà el càncer

Terrassa es va unir dissabte contra el càncer infantil omplint el Teatre Principal

Els diners recaptats serviran per la investigació de cinc tipus de tumors a l’Hospital de Sant Joan de Déu

Terrassa es va congregar aquest cap de setmana per lluitar contra el càncer infantil. Entre dissabte i diumenge es van celebrar les Jornades Solidàries per recaptar fons per la investigació a l‘Hospital de Sant Joan de Déu per a aquesta malaltia.

Així doncs, dissabte va tenir lloc la gala solidària ‘Mira la Vida’, que va aconseguir omplir de gom a gom el Teatre Principal. El president de la germandat San José de Abrucena a Terrassa, Juan García, un dels principals responsables de l’organització d’aquest esdeveniment solidari, va destacar que ‘les Administracions s’han de comprometre i aportar més fons a la investigació’ i, dirigint-se als doctors que van assistir va desitjar que aquesta malaltia ‘algun dia estigui erradicada’. Tot el que es va recaptar i es continua recaptant amb la panera gegant i aportacions a la fila 0 anirà a la investigació de cinc tipologies de càncer infantil. Juan González, com a membre de l’associació Adrián González Lanza i Mònica Polo, de l’associació Aleix i Max contra la Histocitiosis, van presentar vídeos amb les tasques que realitzen a les seves respectives associacions.

A més, també van estar presents l’alcalde del Pont de Vilomara i de Terrassa, Cecilio Rodríguez i Jordi Ballart respectivament.

El grup de rock Morning Sickness va iniciar el festival de més de sis hores. Miki Romagosa, de l’Àrea de Joc de la Ràdio Municipal de Terrassa 95.2FM, va ser el responsable de presentar un dels motius més emotius de la gala amb l’actuació dels Petits Cantants de Terrassa.

Jesús Olmo, de Les Nits de Ràdio Teletaxi, va presentar el Chele, nebot de Peret, Javi del Olmo, Alborada Flamenca, Jordi Ortega, el flamenc i les buleries d’Arte Dance de l’escola de ball del barri del Roc Blanc, Julio Madrid, la cançó melòdica d’Óscar Cano i Toni Torres i l’humor de Karla Show.

Àlex Cabrera, de Sabadell Notícies va presentar el grup de pop-punk Postit, les danses urbanes d’Street Squad, superfinalistes al programa Insuperables de Televisió Espanyola, la copla de Guillermo Guirado, Ramoni, Aroma Flamenco i Isaac Galán i la el ball de la companyia flamenca Sensaciones dirigida per Eva María Sendarrubias.

La recta final, acabats d’arribar de Nova York, va anar a càrrec  de l’orquestra Old Revivals, la romàntica veu de Marc Anglarill, el sentiment de Frank Rojo per a totes les mares, la finalista de La Voz Kids de Telecinco Nerea Royo amb el nou tema Contigo en la distancia, els temes d’Enriques Iglesias en la veu de Javier Ginés i un tancament apoteòsic de la Escuela de baile Marga.

Un acte de solidaritat desinteressada, tal i com va dir un dels presentadors, que ‘es poden aconseguir grans fites quan deixem de pensar en el Jo i pensem en el Nosaltres’.

Una paella per més de mil persones

Diumenge va tenir lloc la segona part de les Jornades Solidàries. Al recinte firal de Terrassa es va realitzar una paella gegant i solidària per a més de mil persones.

Estands de les asociación benèfiques, actuaciones durant tot el dia i una ballada de sardanes, van amenitzar l’esdeveniment.

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.