1000€ de Premi al Ciutat de Terrassa de contes i poesia en català

Convocada la 1a edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català i la 16a edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana

L’Ajuntament de Terrassa convoca ambdós premis juntament amb Amics de les Arts i Joventuts Musicals

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca el 1r Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. L’extensió haurà de ser no inferior a 200.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais.

Els originals hauran de presentar-se, o bé per correu electrònic en un document amb format PDF o bé mecanografiats i per quintuplicat. La tramesa per correu electrònic d’un document amb format PDF es realitzarà en aquest correu.

fins al 31 de juliol de 2019, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. Els originals mecanografiats s’adreçaran fins al 31 de juliol de 2019 a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer de Sant Pere, 46, 1a planta, 08221 Terrassa) indicant en el sobre “Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià”.

El veredicte del premi es farà públic el dia 19 de novembre en un acte públic a la Biblioteca Central de Terrassa a les 19 h. El premi té una dotació de 1.000 euros atorgada pe Voliana Edicions, a més de la publicació de l’obra en edició comercial del llibre guanyador.

El jurat de la convocatòria de 2019 està format per Natàlia Cerezo, Jaume Closa, Isidre Grau, Agnès Peiró, Jordi Solé Camardons, i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.

Premi Agustí Bartra de poesia catalana

L’Ajuntament de Terrassa, també amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca una nova edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Es tracta de la setzena edició d’un guardó que, com en anys anteriors, premiarà una obra original i inèdita escrita en català i amb una extensió d’entre 250 i 500 versos.

Els originals hauran de presentar-se, o bé per correu electrònic en un document amb format PDF o bé mecanografiats i per quintuplicat. La tramesa per correu electrònic d’un document amb format PDF es realitzarà en aquest correu electrònic, fins al 12 de setembre de 2019, amb les dades personals adjuntes al cos del correu.

Els originals mecanografiats s’adreçaran fins al 31 de juliol de 2019 a Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer de Sant Pere, 46, 1a planta, 08221 Terrassa) indicant en el sobre “Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia”.

Com en les edicions anteriors, el premi consistirà en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors. El veredicte del jurat es coneixerà en el decurs de l’acte públic organitzat per l’Ajuntament el 19 de novembre de 2019 a la Biblioteca Central de Terrassa a les 19 h.

El jurat de la setzena edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia està format per Neus Aguado, Jaume Aulet, Antoni Clapés, Xavier Macià, Llorenç Soldevila i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.

Podeu consultar les bases dels premi al web municipal:

https://www.terrassa.cat/premi-ciutat-de-terrassa-anna-muria

https://www.terrassa.cat/premi-ciutat-de-terrassa-agusti-bartra

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.